InfoSelect 2007 - 

Nopein ja helpoin tapa hallita omia ja yrityksen tietoja - nyt entistä parempi...

Huom. Nyt myös Palm-versio!


Hyvä PC-harrastaja!

Tämä ei ole markkinointihöpinää, vaan totista totta! Haluamme tarjota sinulle ohjelmistopaketin, joka on muun muassa valokuvamuisti ja nerokas päätöksentekoväline, uskomattomaan hintaan 1.020 mk.

  • Se ei ole tekstinkäsittelyohjelma.
  • Se ei ole taulukkolaskentaohjelma.
  • Se ei ole tietokantaohjelma.

Se on uuden sukupolven henkilökohtainen tiedonhallintaohjelma (PIM). InfoSelect on erityisesti suunniteltu käsittelemään kaikki tärkeät muistiinpanot, ideat, yhteystiedot, suunnitelmat, numerot ja yleensä kaikki paperinpalat, joita ajelehtii pöydälläsi. Nämä tiedot voivat olla sinulle tärkeämpiä kuin mitkään muut! InfoSelect pistää kaikki sekalaiset tiedot täydelliseen, aikaa säästävään ja tuottavuutta lisäävään järjestykseen. Se toimii näin:

    Sen sijaan että kirjoittaisit muistiinpanoja, ideoita, luetteloita tai muuta kynällä, tekstinkäsittelyohjelmalla tai rakenteisella PIM-ohjelmalla, voit sijoittaa kaikki satunnaiset tosiasiat ja numerotiedot InfoSelectiin. Se on kätevää ja jopa hauskaa.

    Ennen kuin huomaatkaan, sinulla on InfoSelectissä kymmeniä ja taas kymmeniä sekalaisia tiedonpalasia. Sitten alkaa tapahtua:

    Puhelin soi. Soittaja sanoo olevansa Matias Mäkelä. Apua! Kuka kumma on Matias mäkelä? Hiiren napsautus ... M ... A ... T ... I ... A ... S POKS! Näyttöön avautuu neljä ikkunaa, joissa on kaikki muistiinpanosi edellisestä puhelinkeskustelusta Matiaksen kanssa. Helpotuksesta huokaisten tiedät nyt, kenestä on kysymys.

InfoSelect on kätevä tapa säilyttää myös tehtäväluettelot, tiedot meneillään olevasta projektista, tärkeiden henkilöiden osoitteet ja puhelinnumerot ja kaikenlaiset muut sekalaiset tiedot. Kun olet tallentanut kaikki tiedot InfoSelectiin, sen tehokkailla etsintätoiminnoilla saat selville uusia tietojen välisiä suhteita. Voit iloksesi havaita, kuinka helposti ja nopeasti voit liittää toisiinsa, monistaa ja järjestellä tietoja ja tehdä niistä yhteenvetoja.

InfoSelect on uudenlainen kokemus tietokonemaailmassa. Pystyt hallitsemaan kaikenlaisia tietoja, jotka suoraan vaikuttavat päivittäiseen elämääsi - ilman sekaannuksia, mutkikkaita komentoja tai työläitä valmisteluja.


Mitä testaajat sanovat InfoSelectistä?

"Editor's Choice" - PC Magazine

"Täydellinen raporttikortti" - PC World

"Vain harvaa tuotetta voin suositella näin lämpimästi! " - Computer Shopper

"Jos pöydälläsi on tietokone ja silti raapustat muistiinpanoja lehtiöön, tarralapuille ja kirjekuorten kääntöpuolelle, hanki InfoSelect." - New York Times

"InfoSelect on oikea löytö - se tekee sekalaisten tietojen hallinnasta kutakuinkin yhtä helppoa kuin oman nimen muistamisesta." - Info World

Tavalliset käyttäjät ovat yhtä innostuneita InfoSelectistä. He ovat kertoneet meille, että se on hyödyllisempi kuin mikään muu ohjelma!

"Ei ole mitenkään liioiteltua sanoa, että InfoSelect on muuttanut elämäni. Tuntuu siltä, että tietokone on nyt aivojeni laajennus." - HS, Beverly Hills, CA

"Käytän monista omistamistani ohjelmistoista vain muutamaa päivittäin. Näistä tärkeimpiä on InfoSelect. On vaikea kuvitella, miten sitä voisi parantaa." - LCM, NY


Sekalaiset tiedot

Miksi tämä sekalaisten tietojen hallitsemiseen tarkoitettu ohjelma on ollut niin menestyksekäs? Koska todellinen maailma ei muodostu riveistä ja sarakkeista. Harrin puhelinnumero, kaksi viikkoa sitten tilaamasi tuotteet ja eilen mieleesi pulpahtanut loistava idea ovat kaikki sekalaisia tietoja.

Käytät ehkä jo tekstinkäsittely-, taulukkolaskenta-, tietokanta- tai PIM-ohjelmaa tällaisten tietojen säilyttämiseen. Tämä on ikävä kyllä samaa kuin yrittää hakata naulaa puuhun ruuvitaltalla. Työkalu on yksinkertaisesti väärä. Miksi kuluttaa arvokasta aikaa, kadottaa tärkeät tietojen väliset yhteydet ja menettää vielä rahaa epätäydellisten tietojen takia?

InfoSelectillä pystyt vihdoinkin pitämään järjestyksessä kaikenlaiset tiedot. Pystyt hakemaan tiedot aivan kuin sinulla olisi valokuvamuisti. Hallitset projektien pienimmätkin yksityiskohdat. Ammatillasi ei ole väliä - käyttäjinä on taikureita, jotka pitävät kirjaa taikatempuista, yritysjohtajia, tuotteiden agentteja ja lukemattomia muita.


Tässä on pari lisäesimerkkiä siitä, miten itse voisit käyttää InfoSelectiä:

Sinulla on kiireinen päivä, ja sinun pitäisi hoitaa kymmentä asiaa yhtaikaa. Tarvitset äkkiä kriittisen tiedon, kuten osoitteen tai puhelinnumeron. Ilman InfoSelectiä voisit kuluttaa puoli tuntia työpöytäsi, kansioiden, levytiedostojen ja vastaavien selaamiseen. Kun sinulla on InfoSelect, löydät kaikki tarvitsemasi tiedot hetkessä.

Seuraavaksi sinun pitäisi valita, mikä supervekotin toimistoon pitää hankkia. Olet kerännyt teknisiä tietoja kolme viikkoa, ja nyt on aika koota ne yhteen päätöksentekoa varten. Ilman InfoSelectiä saatat käyttää oikoteitä ja tehdä hätiköidyn päätöksen. Entä jos saisit näkyviin kerralla kaikki keräämäsi tiedot? Osaisit tehdä paremman päätöksen, säästää rahaa ja jopa näyttää nerolta!

Olet ehkä saanut postissa muitakin ohjelmien mainoksia. Mutta mietipä hetki - useimmiten kyse on apuohjelmasta, joka parantelee järjestelmän jotakin osaa, tekee kauniimpia tulosteita, laajentaa jo ennestään laajennettua ohjelmaa tms. InfoSelect on paljon enemmän. Se avaa uudenlaisten sovellusten maailman ja saa tietokoneeseen tehdyn investoinnin tuottamaan.


YLÄSIVU
ETUSIVU | TILAUS | KILPAILU

 

mikromartti@comp.fi
Viimeisin päivitys 09/04/01