PowerDesk

Tuhannet ja tuhannet PC Toolsin, Norton Navigatorin ja Norton Commanderin käyttäjät ovat kyselleet, mistä saisi Windows 95, 98 ja NT-käyttöön yhtä kätevän apuvälinepaketin. Ennen kaikkea sen tiedostohallintaa on kaivattu. Jotkut Windows 95 käyttäjät ovat jättäneet joko Windows 3.x oman tai PC Tools Windows 3.x version tiedostonhallinnan käyttöön. Nyt on saatavana näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastaus. PowerDesk®  tekee sen, minkä Microsoft unohti. PowerDesk tekee Windows'n käytön huomattavasti helpommaksi. Sopii sekä 95, 98 ja NT-käyttöön.

Vihdoinkin kunnon tiedostonhallinta Windowsiin!

  • Vedä ja pudota tiedostoja eri kansioiden ja asemien välillä. Sinun ei tarvitse avata useita kertoja Oman tietokoneen ikonista voidaksesi kopioida ja siirtää tiedostoja paikasta toiseen.
  • Nopea ja helppo tiedostojen pakkaus ja avaus. Et tarvitse erillistä zippaus-ohjelmaa. PowerDesk käyttäjä voi avata ja pakata tiedostoja suoraan tiedostonhallinnasta. PowerDesk tukee kaikkia yleisimpiä pakkausmuotoja. Voit myös automaattisesti jakaa suuret pakkaukset useammalle levykkeelle. Voit myös käyttää tiedostoja ilman pakkauksen avaamista.
  • Tiedostojen nopea esikatselu ja grafiikkaformaattien muunnokset lennossa.  Sinun ei tarvitse hukata aikaa tiedostojen avaamiseen vain tarkistaaksesi niiden sisällön. Klikkaamalla tiedoston nimeä näet sen sisällön. Nopea esikatselu tukee yli 80 eri tiedostyyppiä. Voit myös muutta grafiikkatiedostojen formaattia lennossa - ilman, että joutuisit avaamaan tiedoston johonkin ohjelmaan.
  • Paljon muuta!  PowerDesk on todellinen Sveitsin armeijan linkkari. Tarkemman selostuksen saat tästä.

YLÄSIVU
ETUSIVU | TILAUS | KILPAILU

 

mikromartti@comp.fi
Viimeisin päivitys 07/06/00